Klientoplevelser

“Jeg fik anbefalet Karen til zoneterapi og coaching i forbindelse med mit tarmkræftforløb. Karen har hjulpet mig godt igennem mit forløb og hjulpet mig med at finde indre ro, og med at få styr på maven igen.

Det har været og er stadig dejligt at få zoneterapi og blive coachet ved Karen. Jeg bliver taget godt imod og slapper totalt af .

Jeg har virkelig fået meget ud af mit forløb, Karen er dygtig, god til at stille spørgsmål og jeg føler mig tryg i hendes selskab.

Jeg kan varmt anbefale Karens behandlinger.”

Dorte, 54 år

“Jeg har fået zoneterapi sammen med akupunktur i løbet af sommeren.

Disse to ting sammen gjorde, at jeg fik mere ro i mig selv. Samtidig blev jeg vejledt om, hvad zoneterapi kan hjælpe med plus jeg fik vitaminer og kostvejledning.
Karen er meget professionel og har indrettet sig i lyse og venlige lokaler.”

Lone, 60 år

“Jeg har haft psoriasisgigt i over 1 år. Jeg har nu gået til zoneterapi ved Karen Dahl og det har virkelig hjulpet. God og behagelig behandling, som helt klart kan anbefales.”

Flemming, 50 år

Karen er et meget autentisk og anerkendende menneske og så er hun utroligt dygtig i hendes praksis, både som zoneterapeut, skyggevejleder og meditations guide. Karen har med sin energetiske tilgang til livet og høje refleksions niveau, vist mig en vej til større ro, indre glæde og taknemmelighed. På den vej slutter jeg ikke alene fred med mig, jeg er også blevet min egen bedste ven. En af de bedste investeringer jeg har gjort i mit voksne liv – en sprudlende anbefaling herfra!

Stine 40 år

“Zoneterapi hos Karen giver ro, velvære og energi. Samtidig har jeg fået styr på mit mave/tarmsystemet og mit blodtryk. Har nu helt vinket farvel til medicin for disse lidelser.”

Bente, 74 år

“Jeg startede hos Karen pga. en dårlig skulder, men får nu også hjælp til at regulerer mit blodtryk og mit humør. Karen er meget hurtigt til at spotte, hvilken hjælp jeg skal have og er meget kompetent.”

Helle, 50 år

Dejlig og roligt sted at komme. Karen er lyttende og rar at snakke med. En god behandling der satte kroppen i balance og gør at man falder til ro.

De varmeste anbefalinger

Birgit 54 år

(+45) 26 19 78 60
kontakt@saetsmertenfri.dk